Handelsbetingelser for billetkøbere

 
11.08.2021

Karise Permatopia gør opmærksom på at det pålægger billetkøber, inden køb, at:

  • Kontrollere, at billet(ter) gælder det korrekte arrangement, sted, dato, tidspunkt, priser og gebyr.
  • Kontrollere Karise Permatopia handelsbetingelser, persondatapolitik og at disse kan accepteres.
  • Kontrollere din bank at det trukne beløb er korrekt – også når man er i tvivl om et køb er gennemført eller får en fejl inden kvitteringssiden.

Fortrydelsesret

Købt(e) billet(ter) refunderes ikke.

Erstatning af bortkommet billet(ter)

Billet(ter) erstattes ikke ved bortkomst, men er de blevet væk kan du kontakte Karise Permatopia på event@permatopia.dk og få dem fremsendt igen – gebyr kan forekomme.

Kopi og videresalg af billet(ter)

Hver købt billet har sin egen unikke ID-kode, gældende til et bestemt arrangement. Det er derfor strengt forbudt, samt ligestilles med forsøg på bedrag, at kopiere en billet med henblik på at opnå adgang for flere med samme billet. Alle forsøg herpå vil blive politianmeldt og Karise Permatopia gør opmærksom på, at det er først ankomne billet-indehaver, som opnår adgang. Videresalg af billet er tilladt i henhold til gældende lov og Karise Permatopia gør opmærksom på at det ikke er tilladt at videresælge til en pris større end den samlede angivne pris på billetten.

Ændring af dato for arrangement

Ændres dato for et arrangement skal billetkøber have besked om den nye dato indenfor 72 timer. Efter 72 timer kan billetkøber ophæve købet og Karise Permatopia skal have besked herom omgående og tilbagebetale som ”Ved aflysning af arrangement”.

Ved aflysning af arrangement

Hvis et arrangement aflyses vil Karise Permatopia godtgøre billet(ten)s pris. Billetten refunderes kun af Karise Permatopia.

Forbehold for fejl og mangler

Karise Permatopia tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser m.m.

Karise Permatopia har ret til løbende at sende e-mails og SMS

Karise Permatopia har ret til løbende at sende beskeder om arrangementet. Det være sig opdateringer eller andre vigtige informationer for arrangementets afholdelse eller generelle beskeder af orienterende karakter.

Ovenstående betingelser vil løbende blive opdateret i henhold til generelle krav herom samt lovgivning

Karise Permatopia CVR 37701297 Køgevej 15B DK – 4653 Karise info ( @ ) permatopia.dk