Live i Loen / George Mihalache

19sep20:0023:00Live i Loen / George MihalachePermatopias helt nye musikforening Live i Loen lægger stærkt ud med inciterende balkan-roots og varme frodige jazzimprovisationer.

Hvad kan du opleve?

Permatopias helt nye musikforening Live i Loen lægger stærkt ud med inciterende balkan-roots og varme frodige jazzimprovisationer.

Når dørene slås op for den første koncert bliver med rumæneren George Mihalache på det helt særlige instrument cymbalon og hans anmelderroste Calibut band.

George Mihalache er født i Rumænien og vokset op i en familie af rumænske spillemænd, de såkaldte Lautari, hvis musikalske arv går mange hundrede år tilbage. Traditionen tro lærte Mihalache at spille på gehør af sin bedstefar, og i dag er George Mihalache en mesterlig musiker på cimbalom, det stående strengeinstrument, hvis særlige lyd fremmanes ved at slå to pinde mod metalstrengene.

Den traditionsrige rumænske folkemusik med de lynende hurtige melodier og unikke skalaer, angriber Mihalache fra nyskabende vinkler. Særligt træder jazzen frem i det dybe og nuancerede lydbillede, som han selv kalder for lautari jazz. Blandingen af balkan-musik og jazz har Mihalache perfektioneret i tæt samarbejde med sine tre fine medspillere fra både jazz- og verdens-musikscenen – danske Simon Don Eriksen og Ida Hvid samt den tyrkisk/svenske trompetist Ruhi- Deniz Erdogan.

Hent dine gratis billetter her: https://billetto.dk/…/george-mihalache-calibut-band…
Du vil dog blive bed om en donation ved ankomst.

Tid

(Søndag) 20:00 - 23:00