Live i Loen / Strejf

03okt20:0022:00Live i Loen / StrejfLive i loen inviterer på en rejse i grænselandet mellem jazz, brasil, folklore og klassisk musik med bandet Strejf (DK, Bra, Fra)

Hvad kan du opleve?

Sfæriske ballader og eksplosive percussionudbrud i Loen i PermatopiaLive i Loen byder endnu en gang velkommen til en spændende koncert i det økologiske bo- landbrugsfællesskab Permatopias gamle lo. Denne gang tages publikum med på en rejse i grænselandet mellem jazz, brasil, folklore og klassisk musik med bandet Strejf (DK, Bra, Fra).

Siden 2012 har de to brasilianske percussionister Bernardo Aguiar og Gabriel Policarpo, den franske bassist Brice Soniano og den danske pianist Carsten Kær Nielsen arbejdet sammen, med udgangspunkt i deres fælles kærlighed til kreativ, fortællende musik. Bandet har en unik lyd med en til tider nærmest telepatisk kontakt i de fælles improvisationer. Udtrykket er varmt, sprudlende, farverigt, og melodisk.

I 2014 udkom ” ..a beleza que se teve” og helt frisk i bagagen er “Via Mundi” der udkom i 2020.

“Bandet turnerer kun i Danmark for en kort bemærkning, så vi er super heldige og rigtig glade for at de kunne komme forbi Permatopia – det er jo nogle fornemme musikere fra 3 forskellige lande, så det er virkeligt et scoop” siger Martin Krogh, som er en del af musikforeningen Live i Loen.

Billetter fås her: https://billetto.dk/e/strejf-dk-bra-fra-billetter-568601
(Bandet vil bede om en donation i døren)

Tid

03/10/2021 20:00 - 22:00(GMT+02:00)

Sted

Karise Permatopia

Køgevej 15B

Other Events