MYRKR - Stjernevandring i Permatopia

18nov18:3020:30MYRKR - Stjernevandring i PermatopiaMYRKR inviterer på poetisk rumrejse igennem Karise Permatopia.

Hvad kan du opleve?

I et lillalysende venusunivers tager kosmonauterne Stella og Urania os med på en poetisk og musikalsk rumrejse og viser, hvordan stjernerne altid følger os alle steder. Undervejs høres fortællinger om, hvordan stjernerne førte til en kongesøn, og hvordan de viser vej over et mørkt hav. Vi mærker, hvordan grundstofferne i vores krop består af stjernestøv fra supernovaer og stjernerne besynges i en collage af kunstarter fra hele verden. Stjernevandrings undersøgelse af kosmos er inspireret af renæssancens verdenssyn, hvor videnskab, kunst og magi var ligeværdige. Stjernevandring udforsker, hvordan vi er forbundne med naturen, når naturen fortsætter efter den ydre sfære og ud i uendeligheden.
“Stjernevandring” er en vandringsforestilling skabt af kunstfællesskabet MYRKR. Undervejs guider de to performere publikum rundt i landskabet, imens man lytter til en lydcollage i de udleverede høretelefoner.

Billetter kan bestilles her: www.place2book.com/da/sw2/sales/d5a1yu3j31

PRAKTISK INFO
På Stjernevandring føres publikum rundt i mørket over 2,5 km i et kuperet terræn, som ikke er egnet for gangbesværede. Vi gennemfører uanset vejret. MYRKR tilbyder refleksveste og paraplyer.
Billetpris 50 kr

Holdet bag:
Performancekunstnere og iscenesættelse: Alaya Riefensthal og Helga Rosenfeldt-Olsen
Musiker, komponist: Jullie Hjetland og Anna Lidell
Stjernemedley arrangeret af: Anna Mose
Scenografi: Alaya Riefensthal og Helga Rosenfeldt-Olsen
Lyddesign: Sara Troense
Instruktørkonsulent: Jesper Riefensthal
Producent: MYRKR
Stjernevandring er støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Roskilde Kommune, Faxe Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune.

Tid

(Torsdag) 18:30 - 20:30(GMT+01:00)

Sted

Karise Permatopia

Køgevej 15B

Other Events

Get Directions