Naturen i kroppen og kroppen i naturen

02okt10:0017:00Naturen i kroppen og kroppen i naturenStyrk din evne til at lytte og sanse indad og udad, og skabe fornyet energi og ro.

Hvad kan du opleve?

Trænger du til at gøre noget godt for dig selv? Har du en travl hverdag og har du brug for at give slip på tanker og uro og komme mere tilstede i nuet og give omsorg til dig selv? På denne dag er du i centrum og kan bruge tid på, at mærke hvad der sker inden i dig og udenom dig – og hvordan denne forbundethed netop kan være fundamentet for et hverdagsliv med større glæde, omsorg og meningsfyldthed. Vi lærer dig forskellige metoder til at mærke og sanse dig selv og naturen og forbinde dig med styrke, lethed og ro. Du kan tage øvelser med hjem der skaber et sundt livsfundament.

Vores værenseksistens er forbundet med naturen, vi er en del af naturen. Når vi forbinder os med naturen forankres vi i os selv og styrker vores fundament i livet. At lytte til naturen i os selv er at leve mere bæredygtigt og skabe balance i vores energiressourcer.

Program

På dagen mødes vi på gårdspladsen kl 10, vi starter at komme tilstede sammen, få den første grønne udrensningsdrik og derefter begive os i stilhed ud i naturen, hvor vi vil arbejde med centreringsøvelser, mindfulness og bevægelse. Frokosten kommer til at bestå af grøntsager fra vores marker og sunde energijuicer.

Praktisk information

Påklædning efter vejret. Vi skal være ude i løbet af dagen, tag derfor tøj på du kan bevæge dig i og holde vind og regn ude (vi satser på godt vejr ). Medbring egen liggeunderlag eller yogamåtte og et tæppe. Tag gerne en drikkedunk til vand, en til juice og en til varm te med.

Sådan finder du os

Når du ankommer til Karise Permatopia, så kør ind ad grusvejen ved Køgevej 15B. Her kan du parkere på P-pladsen langs med vejen og op mod gården. Der er ingen parkering på selve gårdspladsen.

Om underviserne

Signe Glahn

Signe er uddannet Mindfulness-Based Stress-Reduction lærer og har undervist i mindfulness, meditation og MBSR siden 2015. Hun har haft sin egen daglige meditationspraksis siden 2008 og deltager regelmæssigt i retreats, seminarer og anden videreuddannelse indenfor disse områder. Signes professionelle baggrund ligger derudover indenfor organisationsledelse og medarbejderudvikling, herunder stressvejledning , sociale kompetancer, medarbejdermotivation og arbejdsmiljø.

Suzanne Darmer

Suzanne er uddannet Psykomotorisk Terapeut BA og ManuVision kropsterapeut og har desuden en baggrund som uddannet skuespiller. Hun har mange års erfaring med egen klinisk praksis og undervisning på blandt andet ManuVision Kropsterapi Uddannelsen, samt afholdelse af kurser og workshops med temaer omkring krop, psyke og følelser, stressforebyggelse og personlig udvikling.

De ting vi underviser i og har arbejdet med er en del af vores egen livspraksis og bygger på en helhedsorienteret og dynamisk forståelse af mennesket. Vi glæder os til at dele det med dig.

Tid

(Søndag) 10:00 - 17:00

Sted

Karise Permatopia

Køgevej 15B

Køb billetter

Ikke flere billetter tilbage