Praktisk kursus i planteformering

19aug18:3021:00Praktisk kursus i planteformeringLær at tage stiklinger fra lavendel, salvie, sommerfuglebusk, samt deling af stauder

Hvad kan du opleve?

Praktisk kursus i formering af planter. 
På kurset gennemgår vi teknikker som deling af stauder, samt stiklingeformering af urter og buske.
Du får planter med hjem.

At kunne formere sine egne planter giver en umiddelbar glæde ved at se det lykkes. Det er et under, at et stykke stængel sætter rødder og bliver til en ny livskraftig plante. Det er desuden miljøvenligt at formere sine egne planter. Rigtig mange af de planter, der er til salg, også økologiske, har startet deres liv i f. eks Israel eller Ægypten. De bliver hjemkøbt som småplanter, der pottes op i spagnumblandet jord ( spagnum er en ressource, som er dannet gennem tusinder af år) drives frem med lys og varme, så vi kan købe dem nærmest året rundt.

I Permatopia laver vi vores egen jord af plantemateriale såsom græs, afklip mv, der komposteres og blandes med grus, markjord mv. Det er pt. næsten ikke muligt at købe f. eks frugttræer og frugtbuske, der har startet deres liv som økologiske planter, så her er en unik mulighed for at lære, hvordan man på en bæredygtig måde kan få flere pryd og nytteplanter i egen have.

Medbring gerne en stor kasse, gerne af flamingo, en lille kniv eller saks og ca. 10 alm urtepotter til at have dine planter i.

Workshoppen er delvist udendørs – så husk tøj efter vejret.

Der er plads til 10 deltagere på holdet.

Tid

(Torsdag) 18:30 - 21:00(GMT+02:00)

Sted

Karise Permatopia

Køgevej 15B

Other Events

Køb billetter

Ikke flere billetter tilbage

Get Directions